Gragiov Mariana

Graciov Mariana
 
Ma numesc Graciov Mariana si sunt din orasul Braila.
Povestea mea in marktingul in retea a inceput cu multi ani in urma, mai exact a inceput in momentul cand am luat hotararea sa renunt la serviciul pe care il aveam pentru a ma ocupa de cresterea fiului meu, sotul fiind navigator si deci, nu aveam ajutor decat in perioadele lui de sedere acasa.
Am ajuns sa apreciez foarte repede acest sistem deoarece imi dadea din start statutul de om de afaceri, foloseam produse de calitate pe care apoi le recomandam apropiatilor mei si astfel imi crestea nivelul de vanzari de la o luna la alta si iata, deci, se rezolva si problema finaciara.
Am vazut deasemenea avantajul pe care mi-l dadea acest tip de afacere si in legatura cu programul meu – cu timpul alocat acesteia, fapt care m-a determinat sa-mi creez strategii care sa imi asigure cel putin salariul pe care il aveam in trecut.
Dar partea cea mai frumoasa in acest gen de afacere este ca atunci cand te angrenezi serios in munca ia nastere aproape fara sa-ti dai seama un grup de persoane dintre care, multi iti devin si buni prieteni impreuna cu care te bucuri de realizarile obtinute.
Succesul meu pe acest drum a insemnat:
-statutul de om de afaceri;
-bani mai multi (aici iti poti creste veniturile de la o luna la alta – dar la un serviciu cresterile salariale se fac destul de rar);

  • excursii impreuna cu colegii din echipa mea;
  • masina in valoare de 16500 euro
  • cursuri de dezvoltare personala;
  • bucuria unei socializari de calitate.
    Te invit alaturi de mine in Farmasi, intr-un birou de prezentare cochet si prietenos unde putem face ca visele sa devina realitate.
    Uneori nu stii de ce esti in stare sa faci pana nu te apuci sa faci