Anca Leonte

Numele meu este Anca Leonte si iti multumesc ca ai poposit pe acest site. Ne dorim ca in viitorul apropiat sa fie si povestea ta aici. Oricare dintre noi te poate ajuta – si, impreuna, sa construim pentru visul tau!!!

Am 38 de ani , am o familie frumoasa, un baietel de 10 ani, sunt economist de profesie si fac network marketing de aproximativ 22 de ani. Da …. cred ca esti uimita, aveam 16 ani cand am inceput sa castig primii bani din aceasta activitate. Am inceput din dorinta de a fi independenta financiar, din dorinta de a nu cere bani de la parintii mei pentru lucrurile pe care mi le doream. Imi aduc aminte cu nostalgie ca in anul 2 de facultate ajunsesem sa castig mai bine decat tatal meu care era ofiter in politie, mi-am realizat primul meu vis – mi-am cumparat prima masina –eram super mandra cu achizitia mea la doar 20 de ani.
In toti acesti ani mi-am cladit si afacerea mea clasica dar ,,cu mana pe inima,, iti spun ca iubesc mai mult network marketing – este ca un ,,drog,,, ca prima iubire, ca iubirea de mama si cred cu tarie ca voi face aceasta activitate indiferent de ce oportunitati o sa-mi ofere viata.

Aprilie 2019 a fost luna in care am descoperit FARMASI, o luna magica pentru mine si plina de oportunitati si Dumnezeu a vrut sa spun un mare DA acestei sanse din viata mea si sa urc in acest tren. De ce spun asta? Pe atunci lucram intr-o alta companie de network marketing- eram prima pe tara dar nemultumita , eram ca o pasare cu aripile frante – imi doream sa zbor dar nu puteam , aveau o logistica grea si care nu era adaptata la piata din Romania. Acum dupa un an si jumatate pot spune ca DA , am luat cea mai buna decizie sa incep un capitol nou in viata mea. Echipa mea are aproximativ 20.000 de consultanti si le multumesc ca fac parte din aceasta mare familie, 30 de directori, persoane care castiga intre 3000 – 30.000lei. Farmasi schimba vieti!!! Tu iti doresti sa-ti indeplinesti vise? HAI alaturi de noi!!! Vreau sa-ti impartasesc din experienta mea!!!