Carmen Besac

Ma numesc Besac Carmen și sint o #Suceveanca_tanara de 51 ani! …. Drept dovadă, virsta nu este o problema! Dacă iti doresti se poate! … Trebuie doar sa vrei!

Cochetez de citiva ani cu acest gen de activitate, dar până acum un an rezultate nu am avut. Tot ce am făcut în ultimii ani a fost sa investesc (mii de euro) . ACUM situația este alta..

Din prima luna am avut bonusuri constante pana în momentul de față. Primul meu bonus a fost de 1700 ron…. Eram atât de fericită în acel moment! După care bonusurile s-au mărit cu fiecare luna ce trecea. După 2 luni de activitate m-am calificat și am câștigat o excursie gratuita in Antalya. A fost excursia vieții mele. Nu mai vazusem până atunci așa un lux . A fost o vacanță de vis. Când am ajuns la nivel de Manager (după 5 luni) nu-mi venea să cred ! Eu.. , o femeie simpla dar… CURAJOASA!! Și povestea continua…. Au mai trecut câteva luni și am atins un alt nivel foarte important, cel de DIRECTOR…. Ajungând aici, mi-am dat seama ca trebuie să ajut cat mai multe persoane să facă cariera. Eu sint aici pentru a te ajuta.

Fii CURAJOASA, DECIDE ACUM! Te așteptăm să îți dam tot suportul nostru!