Carmen Damian

Sunt Carmen Damian, sunt din Iasi si sunt director Farmasi. Acum un an jumatate am intrat in lumea plina de culoare si cu o istorie bogata in domeniul frumusetii, in lumea Farmasi.

Farmasi are o istorie de 70 de ani, o istorie pe care eu am studiat-o si de care am fost placut impresionata. De profesie sunt inginer in controlul calitatii produselor alimentare. Vizitarea fabricii Farmasi prin filtru de inginer m-a convins ca produsele Farmasi sunt fabricate la standarde ridicate de calitate si cu o baza solida de cercetare si inovatie.

Bazele acestui producator de frumusete si de ingrijire personala au fost puse de catre un doctor, doctorul Cevdet Tuna, un om care si-a pus viata in slujba celorlalti si a reusit sa ofere alinare pentru mii de persoane prin medicamentele pe care le-a produs. Am testat aproape toate produsele si sunt foarte incantata de ele. La sediul meu din Iasi zilnic am reprezentanti multumiti, ce recomanda la randul lor produsele mai departe.

Daca si tu vrei sa afli cat mai multe informatii despre produse si sa beneficiezi de toate avantajele vino in echipa mea si te voi ajuta cu mare drag.