Claudia Stefanache

Numele meu este Ștefanache Claudia Petronela sunt o mamica din Botosani si vreau sa iti spun cum am reusit sa devin parte din familia Farmasi.

Am terminat facultatea care bineanteles ca in sistemul in care traim nu mi-a oferit sansa sa practic meseria de baza, mi-am indreptat atentia catre prietena si colega mea de facultate care alesese sistemul MLM, ea incurajuandu-ma si demonstrandu-mi castiguri foarte mari .

Am fost, sunt si voi fi sceptica in privinta banilor castigati usor! Am acceptat sa testez si sa folosesc produse Farmasi si m-au convins din primul moment ca se pot vinde singure datorita calitatii si pretului accesibil! Bani putini si eficienta maxima!

Nu ma asteptam, am luat totul ca pe o joaca, recunosc asta. Ma amuza in momentul de fata acest lucru, dar dupa primele mele luni mi-am dat seama ca trebuie sa privesc mai serios ceea ce fac si mi-am deschis un sediu de prezentare produse in Botosani pentru a putea impartasi oportunitatea cu femeile din jurul meu .

Nu vreau sa vand castraveti gradinarului , MLM-ul dupa cum bine stitinu presupune multa munca in spatele castigului, dar dacă îți dorești ceva din suflet  si esti perseverent vino alături de oameni care au aceleași ținte ca și tine si vei ajunge să câștigi dublu, triplu sau chiar de 10 ori mai mult decât un salariu la un oarecare patron .

Sunt de parere ca diferenta intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa fii este ceea ce faci! Fii alegerea corecta!                                                         ”Cred in noroc. Cu cat muncesc mai mult am mai mult noroc.”-T. Jefferson