Eleonora Popescu

Eu sunt Eleonora Popescu, mamă, soție, antreprenor și DIRECTOR FARMASI o persoană determinată, cu idei mărețe în căutare de noi provocări, de aceea pentru mine, Farmasi a însemnat o schimbare.

Dintotdeauna am știut că motivația este cheia succesului,  în 4 luni, timp în care am ajuns director  am înțeles  că Farmasi este o oportunitate pentru mine și am continuat să merg pe acest drum.

Am intrat în lumea Farmasi în urma unei discuții cu draga mea prietenă Anca Leonte cu care mă cunoșteam urmare a unei colaborări din alt domeniu de acivitate antreprenorială.

Nu știam nimic despre MLM , am decis să încerc și ca orice bun antrepenor, am aflat câţi bani pot câştiga, am făcut câteva calcule simple, am rulat câteva scenarii și am realizat ca pot ajunge să câştig bine cu investiții minime, evident mult mai mici ca până atunci, fără să mai fac atât de multe sacrificii și mai mult decât atât puteam să călătoresc și să văd lumea, pasiunea mea dintotdeauna.

Acum Farmasi pentru mine reprezintă un stil de viață o pasiune, prietenie, frumusețe, dezvoltare personală, visuri îndeplinite!

VREAU și muncesc pentru asta în fiecare zi să dezvolt o echipă de vânzări cu oameni puternici.

VREI ȘI TU să te dezvolți în marea familie Farmasi? Iți trebuie doar motivația pe care eu și echipa mea o avem, poți transforma munca în pasiune iar dezvoltarea acestui business cu siguranță îți va aduce independență financiară și împlinire sufletească!